Psihoterapie cu Vladimir Neacșu

Despre

Adriana Neacșu

adriana (1)

Adriana Neacșu

Psiholog Clinician Principal Expert, Psihoterapeut Cognitiv-Comportamental Principal Expert

Sunt Psiholog Clinician Principal Expert, Psihoterapeut Cognitiv-Comportamental Principal Expert, Formator/Supervizor în Psihologie Clinică cu o vastă cariera în domeniul psihologiei. Mă mândresc cu peste 20 de ani de experiență în Psihologie Clinică și Psihoterapie, și sunt recunoscută ca Expert Psihologie Clinică Judiciară și Extrajudiciară.

Educație și Formare Continuă

Am început călătoria mea academică la Facultatea de Psihologie și Științele Educației din București, unde am obținut licența în Psihologie. Determinată să obțin cea mai bună pregătire posibilă am continuat cu un Masterat în Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală în cadrul Universității Titu Maiorescu București. Formarea mea clinică a inclus și un rezidențiat în cadrul Secției IV a Spitalului Alexandru Obregia din București, unde am acumulat experiențe valoroase în gestionarea afecțiunilor psihopatologice. În decursul anilor am urmat numeroase specializări și formări atât de lungă cât și de scurtă durată printre care se numără: formare continuă în domeniul adicțiilor (jocuri de noroc, droguri, alcool), formare continuă în domeniul Evaluării Adolescenților, formare continuă în domeniul Expertizei Abuzului Sexual și Violenței Fizice la Copii și Adolescenți, dar și alte forme de specializare și work-shopuri în Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală și Psihoterapii Scurte.

Asocieri Profesionale

Sunt mândră să fiu membră a Colegiului Psihologilor din România și să fac parte din Asociația de Hipnoză și Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală din București. Contribui activ la dezvoltarea și reglementarea domeniului psiho-terapeutic din România prin implicarea mea în Comisia de Psihologie Clinică și Psihoterapie a Colegiului Psihologilor din România, Filiala Argeș.

0 +

Clienți fericiți

0 +

Ani de experiență

0 +

Cazuri rezolvate

Abordare empatică îndreptată în direcția soluțiilor

În calitate de psihoterapeut, am dezvoltat o abordare empatică și orientată către soluții pentru a răspunde nevoilor complexe ale clienților mei. Căldura și înțelegerea sunt resurse cheie în sprijinirea persoanelor care trec prin dificultăți.

Îmi propun să ofer o abordare profesională și personalizată în funcție de nevoile fiecărui client.

Cunoașterea sinelui este cheia unei vieți împlinite.

Program

Luni-Vineri: 09-21

Telefon

0744 683 615

Adresă de mail

adry.psih@yahoo.com

Locație

Strada Aleea Stadionului, Nr 38A, Pitești, Argeș.

Nu ezita să mă contactezi pentru mai multe informații și sprijin personalizat.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Hello 👋
Cum te pot ajuta?