Psihoterapie cu Vladimir Neacșu

Despre

Vladimir Ștefan Neacșu

vladimir-1 (1)

Vladimir Ștefan Neacșu

Psiholog Clinician și Psihoterapeut Cognitiv-Comportamental

Sunt Psiholog Clinician și Psihoterapeut atestat de Colegiul Psihologilor din Romania cu specializare în terapia cognitiv-comportamentală.

Educație și Experiență

Am obținut licența în psihologie la Universitatea din București, iar ulterior, am continuat să-mi dezvolt expertiza în terapia cognitiv-comportamentală, urmând un program de master la Universitatea Titu Maiorescu București.

Cu o experiență de 4 ani în domeniu, am privilegiul de a lucra ca Psiholog Clinician în secția de Îngrijiri Paliative a Spitalului de Boli Cronice Dr. Ion Crăciun din Călinești și, în paralel, în propriul meu cabinet privat.

Specializare și Formare Continuă

Pe lângă formarea de bază, am parcurs mai multe formări, cursuri și work-shopuri de specializare de lungă și scurtă durată în terapia cognitiv-comportamentală, psiho-oncologie și tehnica interviului motivațional.

Aceste cursuri m-au ajutat să-mi perfecționez abilitățile și să rămân la curent cu cele mai recente abordări din psihologie și psihoterapie.

0 +

Clienți fericiți

0 +

Ani de experiență

0 +

Cazuri rezolvate

Abordare Analitică și Empatică

Sunt o fire analitică și empatică, ceea ce mă ajută să înțeleg profund nevoile și preocupările clienților mei. Abordarea mea terapeutică este construită pe această înțelegere profundă. Îmi pasă cu adevărat de bunăstarea clienților mei și sunt aici pentru a oferi sprijinul necesar în călătoria către o mai bună sănătate mintală.

Cred cu tărie în aplicarea principiilor științifice și a tehnicilor validate în psihologie pentru a asista oamenii în atingerea obiectivelor lor și în îmbunătățirea stării lor psihice.

Atât în cabinetul meu individual, cât și în mediul spitalicesc, mă străduiesc să ajut la atingerea rezultatelor pe care clienții sau pacienții mei și le doresc.

Indiferent dacă vă confruntați cu provocări personale sau ați putea beneficia de sprijin în fața unor circumstanțe medicale mai dificile, putem fi împreună în această călătorie.

Cunoașterea sinelui este cheia unei vieți împlinite.

Program

Luni-Vineri: 14-20

Telefon

0740 063 537

Adresă de mail

psih.neacsuvladimir@gmail.com

Locație

Strada Mărășești, Nr.20, Pitești, Argeș.

Nu ezita să mă contactezi pentru mai multe informații și sprijin personalizat.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Hello 👋
Cum te pot ajuta?